Uigeadail findes i 54,1 og 54,2 procent alkoholstyrke. De er alle Non-Chill Filtered.
De første Uigeadail var tappet ved 54,1 procent og med teksten "Traditional Strength".
Den næste portion var tappet ved 54,2 procent og stadig med teksten "Traditional Strength".
Derefter er de alle tappet ved 54,2 procent og ny med større tekst "NON CHILL-FILTERED". Der står ikke længere noget om "Traditional Strength".
Aftappet løbende sidende 2003. I efteråret 2004 holdt de op med at skrive tappeåret på bagetiket.
Da Jim Murray gav 54,2 procent udgaven rekordscoren 97,5 point lader til at Ardbeg derefter valgte at Uigeadail altid skulle være 54,2%. Murray har ikke oplyst LOT nummer på den han gav de 97,5 point, men det menes at være en af de første ved 54,2 procent.
Ardbeg har selv skrevet således om Uideadail: "A fine drop of Ardbeg bottled at cask strength. A marriage of Ardbeg from bourbon barrel and sherry butt which gives a sweet and smokey finish to this malt. Uigeadail is the loch from which all Ardbeg water flows."