Billede af flaske

GlenDronach 12 - Original (ny: dobbelt sherry lagret)

Oplysninger

Destilleri:Glendronach
Alder:12
Serie:GlenDronach Core Range
Alkohol:43,0

Tekst:

Den 12 års "Original" har eksisteret et stykke tid før Benriachs overtagelse af GlenDronach. Den er nu yngste medlem af Glendronach Core Range som blev skabt i forbindelse med Benriachs overtagelse af Glendronach.

Den 12 års "Original" har været produceret et stykke tid før Benriachs overtagelse af GlenDronach. I forbindelse med Benriachs overtagelse har der været stor fokus på relancering af en 15 års whisky (Revival) og lancering af en ny 18 års (Allardice). Den 12 års "Original" har der ikke været meget fokus på - den "fortsatte jo bare" som Glendronachs standard vare. Denne antagelse er ikke korrekt - der er ændret på den 12 års.

På den 12 års fra før Benriachs overtagelse står der "Double Cask Matured in Sherry Wood and Traditional Oak Barrels". På den nye står der "Matured in a Combination of the Finest Pedro Ximenez and Oloroso Casks".

Den nye 12 års er lagret på 2 sherryfade. Dermed er den mere typisk Glendronach, men den nyskabende ide med sherrylagring og bourbon finish er droppet igen.

Smagt i foreningen:

DatoAnledning
20 Dec 2009Små flasker uden møde D: Adventspakke 4 (2009)

Læs mere

KildeStartsideForklaring
Whisky Magazine 08056New releases

Point:

KildePoint
Jim Murray: Whisky Bible 201292,0