Danmarks første whisky i nyere tid er destilleret 27. december 2005.
Efter 3 år og 3 dage på et 225 liters egetræsfad, der tidligere har været brugt til vingårdens egen rødvin, blev whiskyen tappet på 400 nummerede halvliters flasker den 30. december 2008.
Salget startede 8. maj 2009 klokken 13 på vingården samt på vingårdens hjemmeside.
Der er tale om en mild og rund whisky som i en blindsmagning godt kunne antages at være ældre end 3 år.
At whiskyen alene har været lagret i et rødvinsfad har ikke haft så voldsom indflydelse på hverken smag eller farve som man måske kunne forvente.
Smagsmæssigt ligger whiskyen i retning af 6-8 årige Lowland / irske whiskyer. I en blindsmagning kunne man tro, at der var tale om en whisky, der var finished på et portvinsfad.
Et meget interessant første udspil fra en ny producent.
Ikke spor sprittet i smagen, men rund og tilgængelig. Skræmmer ikke nye whiskydrikkere.