Ardnahoe

Oplysninger

Status: Under opførelse
Region: Skotland - Islay - Sound of Islay
Adresse:
Hjemmeside: https://ardnahoedistillery.com/

Tekst

Det niende destilleri på Islay.

Byggeriet er godt i gang (maj 2017).

Den 26. maj 2017 klokken 14 åbnede Ardnahoe Shop. Den ligger på Islay House Square (lige ved siden af bryggeriet) i Bridgend. De har meddelt, at butikken mindst er åben til de kan flytte ind på det nye destilleri. I forbindelse med åbning af butik var Stewart Laing så venlig at sige, at vi da endelig skulle køre op og se byggepladsen.

Den 29. maj 2017 kørte vi forbi byggepladsen. Vi ignorerede et par skilte med noget iretning af byggeplads - ingen adgang.

Då vi lidt tøvende nærmer os porten ind til pladsen for at få et billede kommer Jessica ud af skurvognen iført lyserød byggepladshjelm og byder os velkommen. Hun virkede glad for at der kom gæster på trods af regnvejret. Vi kom ind i skurvognen hvor hun viste billeder / tegninger. Derefter lånte hus os paraplyer og tog os med hen, hvor vi kunne tage billeder af byggeriet.

Hun fortalte, at om 1 år kunne vi smage new make. Vi spurgte om warehouse placering. Hun svarede, at Bruichladdich havde været så venlig at leje dem plads til deres egne var klar.

Et destilleri med så venligt visitor center personale, Laing familien som ejere og Jim McEwan som Production Director kan kun blive fantastisk.

Andre websteder med relation til destilleriet

WWWBeskrivelse
https://ardnahoedistillery.com/Officiel www
https://www.facebook.com/ardnahoe/Officiel Facebook
http://blog.islayinfo.com/article.php/new-ardnahoe-distillery-islayIslay Info website

Billeder


Jessica viser os Ardnahoe byggepladsen - FOI (bredde 1280)


Friends of Islay besoeger Ardnahoe byggeplads - FOI (bredde 1280)